Ervaringen

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijlessen

Hier moet je wezen! De lessen zijn 1,5 uur lang en dat biedt de ruimte om écht dingen gedaan te krijgen en voortgang te boeken. Bij Rik hangt er altijd een gezellige sfeer in de auto! Hij wist ook mijn ‘snelle’ karakter te temperen, waardoor ik verkeerssituaties nu rustiger benader dan tijdens de eerste rijlessen. Hij neemt de tijd voor je, en zorgt er eerst voor dat je alles goed onder de knie hebt voordat ‘ie je op examen stuurt. Vandaag, 10 mei 2024, ben ik dan ook in één keer geslaagd voor het praktijkexamen!

Rik, hartelijk bedankt voor je rijlessen!!

Groetjes,
André

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijvaardigheid

Met heel veel plezier heb ik mijn rijlessen gevolgd bij Rik. De sfeer was altijd ontspannen en ik voelde me zeer op mijn gemak. De lessen van ander half uur zijn prettig, omdat je er echt even helemaal inkomt. Na elke les werd er geëvalueerd en deze tips werden aan het begin van de daaropvolgende les herhaald. Rik is betrokken en denkt graag met je mee. Naast het serieuze aspect is er ook ruimte voor een leuk gesprek, Rik heeft erg veel humor.
Voor mij is Rijschool Rik de juiste keus geweest!

Met vriendelijke groet,
Floor van Dijk

Rijschool-Rik-Ervaringen-Arnhem

Twee weken geleden is het dan toch gelukt, ik ben in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik vond de lessen heel prettig en Rik was altijd in voor een praatje over van alles en nog wat. Dat zorgde voor een relaxte sfeer in de auto en dat vond ik persoonlijk heel erg fijn. Ook Rik’s eindeloze geduld stel ik zeer op prijs, als er iets mis ging was dat gewoon een leermoment en namen we dat mee bij de volgende rit. Daarnaast zat er een duidelijke opbouw in de lessen en de weg naar het examen toe was ook helemaal uitgestippeld voor mijn gevoel.
Rik, bedankt dat je me hier doorheen hebt gesleept en me zelfvertrouwen hebt gegeven om de weg op te gaan!
Groetjes, Noah

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijles-Arnhem

Wat een prettige ervaring om rijles te hebben bij Rik. Ik ging met een zeer aanwezige angst de auto in, waardoor ik wat meer lessen nodig had. Corona kwam ook tussendoor en Rik heeft mij daardoor 2/2,5 jaar altijd vrolijk en vol energie les gegeven. Op de momenten dat ik moeite had of mijn moed verloor, zag Rik dit aan mij waardoor wij er samen aan konden werken. Hij denkt heel fijn mee met de leerling, en kijkt ook goed naar wat passend en mogelijk is per persoon.
 
Het fijne aan de lessen is dat er 1,5 uur aandacht voor één leerling is; je haalt geen mensen op en brengt ook niemand naar huis tijdens de les.
 
Toen er een lange wachtrij was bij het CBR hebben wij in overleg een pauze genomen in de lessen, om niet onnodig veel lessen (en kosten) te hebben.
 
Ik ben in 1x geslaagd, iets wat ik aan het begin nooit had durven hopen. Rijschool Rik zal ik zeker aanbevelen. Rik, bedankt!
 
Groetjes Ravi

Rijschool-Rik-Ervaringen-Afrijden

Hallo Rik,
 
Wat fantastisch dat onze dochter vanochtend geslaagd is!!
We hebben elkaar na afloop niet meer gezien, maar wij willen je natuurlijk nog hardstikke bedanken voor de goede en fijne rijlessen. Het was een traject met de nodige Corona-onderbrekingen, dat was voor jou ook steeds weer aanpassen en schuiven. En wat is het dan super dat ze in één keer slaagt.
 
Nogmaals dank voor alles. We wensen je alle goeds voor de toekomst!
 
Hartelijke groet,

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijles-Rozendaal

Dankzij (Rijschool) Rik hebben onze drie kinderen het felbegeerde rijbewijs op zak. Met een persoonlijke, vriendelijke en geduldige manier van lesgeven geeft Rik z’n leerlingen het benodigde vertrouwen en plezier om achter het stuur te gaan zitten. Rik laat je pas opgaan voor het rij-examen als hij ervan overtuigd is dat je een verantwoorde auto-verkeersdeelnemer bent. Dat vinden en vonden wij een geruststellende gedachte. Kortom: Rijschool Rik kunnen wij aanbevelen.

Rijschool-Rik-Ervaringen-boarders

Bij een andere rijschool begonnen maar uiteindelijk de keuze gemaakt om bij Rik te gaan lessen en hier geen moment spijt van gehad! Heel fijn dat er 1,5 uur alleen aandacht is voor jou omdat je niemand hoeft op te halen en niemand hoeft weg te brengen. Buiten het goed leren autorijden is er altijd ruimte voor een praatje en een grapje. Toen het praktijkexamen eraan kwam was het nog even spannend maar uiteindelijk in 1x geslaagd! Dankjewel Rik voor alle leuke lessen!!‘

Groet,
Rianne

Rijschool-Rik-Ervaringen-Arnhem-Brug
Ik kijk terug op heel leuke en fijne lessen van Rik. De lessen werden in kleine stapjes opgebouwd waarmee het rijden rustig werd aangeleerd. Rik had veel geduld om situaties zo vaak als nodig uit te leggen en hij had een zesde zintuig waarmee hij altijd wist wanneer het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Zijn leerzame uitspraken zal ik niet vergeten en elke keer als ik daar langs kom word ik daar aan herinnerd. Ik heb goede herinneringen aan de altijd gezellige lessen!

Dankjewel Rik!

Pauline

 
Onze dochter heeft steeds met plezier de rijlessen bij Rik gevolgd. Rik heeft haar op een prettige, geduldige manier het vertrouwen gegeven om zich rustig en zeker in het verkeer te kunnen begeven. Als ouders werden wij op gezette tijden geïnformeerd over de voortgang. Het maken van afspraken was nooit moeilijk en Rik was daarin steeds flexibel.
Rik, dank voor de fijne rijopleiding die je Pauline hebt gegeven.

Tineke (moeder van Pauline)

Rijschool-Rik-Ervaringen-rechtdoor

Ik kijk vrolijk en heel tevreden terug op mijn rijlessen bij Rik. De sfeer was altijd gezellig en gemakkelijk, met ruimte voor grapjes en goede gesprekken over wat dan ook.
Ik heb me geen moment onveilig gevoeld in de auto, daar ben ik heel dankbaar voor. Ik had nooit het gevoel dat ik iets moest doen waarvoor ik nog niet klaar was. Rik heeft goeie voelsprieten: hij weet precies wanneer hij je een extra duwtje moet geven, omdat hij weet dat je het kunt, en wanneer hij je op je gemak moet stellen. Dat was voor mij ontzettend waardevol!
 
In de voorbereiding op het examen was hij helder en nauwkeurig, zonder me onnodig zenuwachtig te maken. Als dat toch gebeurde, wist hij dat altijd te doorbreken met een grapje.
Mijn rijbewijs heb ik in één keer en met vol vertrouwen gehaald. Tijdens mijn eerste keren alleen op de weg hoorde ik nog af en toe de echo van een van zijn uitspraken in mijn hoofd: ‘en dan ben ik hier altijd even nieuwsgierig naar hoe het in die zijstraat zit…’
 
Het was een feestje om bij jou te leren rijden. Dankjewel Rik!
 
Liefs,
Fenna

4    > 3    > 2    > 1

Rik-Relijs

Rijschool Rik – Rozendaal
Rik Jelijs

Scroll naar boven