Ervaringen

Rijschool-Rik-Ervaringen-Snelweg

Eerst bij een andere rijschool begonnen en uiteindelijk toch geswitcht naar Rik waar ik zeker geen spijt van heb gekregen! Naast het serieus leren autorijden was er ook genoeg tijd voor gezelligheid en leuke gesprekken. Toen het praktijkexamen eraan kwam wist Rik me echt nog te pushen en het beste eruit te halen. En jawel, in 1x geslaagd! Ga nu vol vertrouwen de weg op.
Dankjewel!
Kimber

Rijschool-Rik-Ervaringen-Verboden

In één keer geslaagd!
 
Door de goede en leuke lessen van Rik heb ik in één keer mijn praktijkexamen weten te halen. De rijles was altijd leerzaam en leuk bovendien. Rik zorgt voor een relaxte en goede sfeer in de auto, zonder dat de leerzaamheid van de lessen daaronder te lijden heeft. Bovendien verliep de planning en de communicatie altijd vlekkeloos. Ik heb geen moment spijt gehad van de keuze voor Rijschool Rik.
 
Nogmaals bedankt, Rik!
Merlijn Neuteboom

Rijschool-Rik-Ervaringen-Afrijden

Beste Rik,
 
3 op een rij, allemaal in 1 keer geslaagd! Wat een geweldig resultaat!
3 van onze kinderen hebben van jou op een heel prettige manier een degelijke rij-opleiding gehad.
Met een gerust hart kunnen ze gaan deelnemen aan het drukke verkeer.
Dank hiervoor!
 
Groet, Antoinette Thunnissen

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijles-Rozendaal

Beste Rik,

Heel erg bedankt voor de goede rijlessen! Mede dankzij jou in een keer geslaagd!
Ik vond het heel erg fijn dat ik veel vragen kon stellen. Ook vond ik het handig dat je een dag voor iedere rijles een berichtje stuurde met de tijd en datum van de volgende rijles.
De routes die ik moest rijden waren ook heel erg nuttig, omdat je daar vrijwel iedere situatie van auto-rijden behandelt.
Ik zou je zeker aanraden!
 
Groetjes, Leonie Thunnissen

Rijschool-Rik-Ervaringen-Linksaf

Ik heb meer lessen nodig gehad dan ik in de eerste instantie verwachtte, wat me af en toe frustreerde. Rik wist me met humor en duidelijkheid te motiveren om door te zetten. Hij kan mensen goed inschatten en waar hij bij een ander voor een zachtere aanpak zou gaan, voerde hij bij mij op een positieve manier de druk op. En met resultaat: ik ben in één keer geslaagd!
Zijn uitleg is duidelijk, en het uittekenen van situaties (en het nabespreken ervan) helpt om het verkeer beter te begrijpen. Daarnaast is hij voor studenten/werkenden erg flexibel qua tijden.
Rik, ontzettend bedankt! Ik ga met vertrouwen de weg op.
Maxime 


Rijschool-Rik-Ervaringen-Verboden

Autorijden is geen gemakkelijke opgave voor een perfectionist. Tijdens mijn eerste les was ik dan ook ontzettend zenuwachtig: ik vond autorijden zo spannend! Rik doorbrak die spanning door me gerust te stellen, aanwijzingen te geven en grapjes te maken. Hoe zenuwachtig ik die eerste les ook was, het was direct duidelijk dat ik bij Rijschool Rik op mijn gemak in de auto zat. Ik ben dan ook in een keer geslaagd!
 
De positieve insteek tijdens de lessen vond ik erg fijn. Uiteraard ging er soms wel eens iets mis tijdens het rijden, maar die situaties werden besproken en als leermoment gezien. Rik communiceert duidelijk, bouwt de lessen goed op en motiveerde me als mijn perfectionisme weer eens de kop op stak. Ook erg fijn: Rik is altijd op tijd. Tot slot vond ik de opgewekte sfeer in de auto leuk; Rik is makkelijk in de omgang en in voor een grapje.
 
Rik, bedankt voor de fijne en gezellige lessen!
Demelza

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijles-Arnhem

Dag Rik,
 
hartelijk dank voor de prettige wijze waarop je Wouter rijles hebt gegeven.
Wouter is blij met jou als instructeur, betrokken, positief.
En wij ook (fijn dat hij in 1 keer is geslaagd 😉 ).
 
Chapeau en nogmaals dank.
 
Met vriendelijke groet,
Rens Jansen

Rijschool-Rik-Ervaringen-Arnhem

Beste Rik,
 
Femke is heel blij met haar rijbewijs. Je hebt haar goed leren rijden. Ze rijdt redelijk veel (met ons) en dat gaat prima! Ze rijdt super keurig. Ze heeft ook al in de BMW gereden; vond ze eng, maar ook dat was na 10 seconden voorbij.  Ook jij veel dank voor de samenwerking.

Groet/Best regards
Gerrit den Hartog

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijles-Rozendaal

Beste Rik,
mede namens Heleen en Koen dank ik je hartelijk voor de goede rijopleiding die je aan Koen hebt gegeven. Jouw toewijding en degelijke aanpak heeft het mogelijk gemaakt dat Koen in een keer slaagde voor het examen.
Met vriendelijke groet,
Ko Roelofs

Rijschool-Rik-Ervaringen-Wielrenner

Beste Rik,
 
Hartelijk bedankt voor de autorijlessen die ik bij u gevolgd heb, je leert op een rustige duidelijke maar zeker ook leuke manier auto rijden bij Rik, wat veel vertrouwen schept op weg naar je rijbewijs.
Dankzij de spontane manier van les geven van Rik heb ik in een keer me rijbewijs gehaald in een mum van tijd!
Nogmaals bedankt voor alle aandacht die u mij gegeven hebt om mijn rijbewijs te halen en tot over een paar jaar bij mijn broertje!
 
Met vriendelijke groet,
Bas van Zadelhoff

> 4    3    > 2    > 1

Rik-Relijs

Rijschool Rik – Rozendaal
Rik Jelijs

Scroll naar boven