Ervaringen

Beste Rik,

Met maar liefst 21 lessen ben ik in een keer geslaagd!! In vond het altijd heel gezellig in de auto en voelde mij erg op mijn gemak. Je was altijd heel duidelijk en de opbouw van de lessen was erg fijn.
Heel erg bedank voor alles en ik kom snel een flesje wijn brengen, met de auto uiteraard!

Groetjes Heleen Memelink

Rijschool-Rik-Ervaringen-Afrijden

Bij Rik leer je veilig en vlot autorijden. Doordat de les anderhalf tot 2 uur duurt leer je om langer geconcentreerd te rijden. De eerste lessen vonden plaats op de Posbank, wat een prachtige omgeving is. Rik laat je niet de hele tijd rijden in het examengebied, zodat je daar op het juiste moment scherp bent. Het is gezellig maar je kunt ook voor een goed gesprek bij Rik terecht.
Kortom; Rij bij Rik!

Hartelijke groet, Christy

Rijschool-Rik-Ervaringen-rechtdoor

Mijn rijbewijs halen was een lange weg, 2 rijscholen gehad, waarvan Rik mij weer stukje bij beetje motiveerde om verder te gaan.
Ik zag er altijd tegenop om te rijden, maar jij maakte dat ik op mijn gemak in de auto zat en gaf door tips en tops aan wat, beter kon, maar vooral ook wat goed ging, zodat ik alles goed duidelijk werd. Vooral de situaties die jij altijd uittekende, (waarvan ik ze meestal alweer vergeten was),gaven een erg goed beeld.
Het was altijd gezellig in de auto en je kon een grapje zeker wel waarderen, zo gaat anderhalf uur toch wel sneller dan je denkt.
Jij hebt mij er super goed doorheen gesleept en er voor gezorgd dat ik met zelfvertrouwen de weg op kan.
Heel erg bedank, je bent een topper!!
Liefs, Demi

Rijschool-Rik-Ervaringen-Arnhem

Dag Rik,
 
Namens mij en mijn ouders wil ik je bedanken voor alle leerzame rijlessen. Dankzij je duidelijke uitleg, goede lesopbouw en de prettige wijze van lesgeven ben ik in één keer geslaagd. Ik voelde mij meteen op mijn gemak vanaf de eerste rijles bij jou in de auto. Ook was het altijd gezellig. Ook het feit dat je flexibel was met het afspreken van lessen vond ik erg fijn. Uiteindelijk ben ik zelfverzekerd en goed voorberijd het examen in gegaan, waarna ik deze heb gehaald.
Nogmaals bedankt voor de goede rijopleiding!
 
Met vriendelijke groet,
Jasper van de Pol

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijles-Arnhem

Hoera ik ben geslaagd 52 jaar, een oude eigenwijze man die kan je geen nieuwe dingen meer leren is de algemene teneur. Nee hoor niet waar. Bij rijschool Rik die leert je dat hoewel je de aard van het beestje niet kan veranderen en ook al zit aan het plafond van je mogelijk heden, er toch ruimte is en dan merk je het schakelen gaat soepeler remmen geleidelijker en de spiegels je vriendjes. Binnen buiten naast zo gaat het dan in je hoofd. De routes gereden, aanvraag gedaan en dan geslaagd!!!!🚗🚘🚙🚕🚖🚙🚙🚙🚘🚘🚘🚗🚗🚗🚗🚗🎓🎓🎓🎓🎉🎉🎂🎂=

Frank Rijnbergen

Rijschool-Rik-Ervaringen-Afrijden

Namens mij en mijn ouders wil ik je hartelijk bedanken voor de goede lessen.
De rustige en duidelijke manier van lesgeven was erg fijn en heel leerzaam.
Ook was het erg fijn dat je altijd op tijd wist te komen.
Op negatieve punten kan ik niet komen, deze rijschool is zeker een aanrader.
 
Met vriendelijke groet, Tom Arentsen

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijvaardigheid

Beste Rik,
 
Het rijbewijs is binnen, en de eerste 200 kilometers zijn gereden! Hartelijk bedankt voor de gezellige en duidelijke rijlessen. Het was erg fijn dat je flexibel was met de tijden voor de lessen, waardoor ik ze goed met school kon combineren. Ik ga rijschool Rik zeker bij vrienden aanraden. Nu op naar dat rijbewijs met Femke!
 
Groetjes,
Maarten den Hartog

Rijschool-Rik-Ervaringen-Wielrenner

Beste Rik,
 
Carmen heeft afgelopen vrijdag haar rijbewijs opgehaald en meteen zo’n 45 kilometer gereden met mij ernaast. Ze rijdt keurig! Gisteren heeft ze met opa en oma zo’n 57 kilometer gereden (langs kanaal, Brummen, Zutphen, Steenderen, Doesburg etc.). Zelfs opa gaf haar complimenten!
 
Dat wilde ik toch nog even doorgeven…
Zij heeft een goede instructeur gehad!
 
Groetjes,
Danielle Messing

Rijschool-Rik-Ervaringen-boarders

Beste Rik,
 
Bedankt voor alle leerzame rijlessen! Dankzij je geduld, je enthousiasme, je kennis en liefde voor het vak, ben ik een trotse eigenaar van mijn rijbewijs! Vanaf de eerste rijles voelde ik me op mijn gemak en was het altijd heel gezellig. Je was altijd soepel met afspraken maken en hebt in ongeveer 10 maanden geen 1 keer afgezegd. Standaard elke week smste ik je 1 dag van te voren of je me ergens anders kon ophalen/afzetten en dat was keer op keer geen probleem! Je gaf op een manier les dat ik zelfverzekerd en voorbereid mijn praktijkexamen inging. Hiervoor wil ik je nogmaals bedanken!
 
Natasha Tombeng

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijlessen

Beste Rik,

Mede door de duidelijke lesopbouw en de duidelijke afspraken van de lessen
ben ik in een keer geslaagd. Je kwam je afspraken altijd na en gaf duidelijk
aanwijzingen. Vooral de structuur vond ik erg prettig rijden, in stappen
bouw je het helemaal op en heb je uiteindelijk een hele goede basis.
Nogmaals erg bedankt voor de goede lessen!

Met vriendelijke groet,
Max van Dijk

> 4    > 3    2    > 1

Rik-Relijs

Rijschool Rik – Rozendaal
Rik Jelijs

Scroll naar boven