Ervaringen

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijles-Arnhem

Hoi Rik,
 
Namens mij en mijn ouders wil ik je hartelijk bedanken voor alle rijlessen. Door je duidelijke uitleg en goede lesopbouw ben ik in één keer geslaagd. Het was altijd gezellig in de auto en je was erg flexibel bij het afspreken van een volgende lestijd/datum. Nogmaals veel dank voor de goede opleiding!
 
Het beste!
Wouter Jansen

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijvaardigheid

Via facebook en internet ben ik terecht gekomen biij rijschool Rik. Na een proefles was het me al snel duidelik dat dit een goede rijschool voor mij was. De Rijlessen zijn persoonlijk en door de methode met het boek waar alle aspecten van het rijden in staan, weet je voor de rijles al begint wat je moet doen bij bijv. fileparkeren. Daardoor ben je al voorbereid en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ook kreeg je tijdens de lessen veel feedback en weet je waar je aan toe bent.
Nogmaals heel erg bedankt voor alle rijlessen en tips!

Groetjes Muriël

Rijschool-Rik-Ervaringen-Arnhem-Brug

Beste Rik,
 
Allereerst bedankt voor de leerzame en gezellige rijlessen. Door jou heldere manier van uitleggen en en het geven van nuttige tips, is het mij gelukt om mijn rijbewijs te halen. Ook vond ik het prettig dat je flexibel was in het plannen van de lessen, waardoor ik deze prima kon combineren met mijn werk en studie. Het op een goede manier opbouwen van de rijvaardigheden heeft ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen mijn rijexamen in ging, iets wat ik eerder niet voor mogelijk had gehouden. Ik heb ondertussen mijn rijbewijs alweer 3 maanden op zak, waarvoor dank!
 
Groeten Frank

Rijschool-Rik-Ervaringen-Afrijden

Beste Rik,

De dag dat ik 16,5 werd had mijn vader mijn eerste rijles geregeld. Ik had nog nooit in een auto gereden en de auto starten was al lastig haha. Maar gelukkig had jij veel geduld en mijn rijprestaties verbeterde veel sneller dan ik had gedacht. Het was altijd gezellig tijdens de rijlessen waardoor ik me snel op mijn gemak voelde. Ik vond het fijn dat je erg flexibel was en ik bijvoorbeeld in mijn tussenuren kon lessen. Ook vond ik het boek waarin jij al mijn vorderingen bijhield erg handig, zo kon ik altijd nog even terugkijken waar ik de volgende keer op moest letten. Dankzij jou heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald!

Groetjes suzan

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijles-Arnhem

Rik,
 
Hartelijk dank voor de leuke rijlessen! Ik heb veel geleerd tijdens deze lessen en ben van een gevaar op de weg gegroeid tot iemand die zich prima kan redden in het dagelijkse verkeer. Ik heb erg gelachen tijdens de lessen en ik vond het zelfs zo leuk dat ik na mijn eerste praktijkexamen ervoor koos om nog wat langer naast je in de auto te zitten… Door je rustige manier van lesgeven en je geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald, nogmaals mijn dank hiervoor!
 
Boris van Bruggen

Rijschool-Rik-Ervaringen-Verboden

Dag Rijschool Rik,
 
De aanhouder wint; dat kun je in mijn geval wel zeggen! Ik heb vaak genoeg gedacht: nu stop ik ermee…
Maar dankzij je rustige manier van instructie geven en je geduld is ook bij mij het kwartje uiteindelijk gevallen.
Da ge bedankt zeit da witte!
 
Tanja

Rijschool-Rik-Ervaringen-Snelweg

Dag Rik,

We zijn natuurlijk erg blij dat Fleur in 1 keer is geslaagd! Inmiddels heeft ze haar rijbewijs opgehaald en is ze al meerdere keren op pad geweest – met ons en alleen – in onze auto’s. Naar ons idee rijdt ze rustig en zelfverzekerd.
Nogmaals erg bedankt voor je geduld en inzet tijdens de lessen met Fleur!

 
Groet,

Carin en Rob Vos

Rijschool-Rik-Ervaringen-rechtdoor

Rik staat garant voor een goede en gedegen rijopleiding. Hij zegt wat er van je verwacht wordt op een examen en elke les werk je daar samen naar toe. De lesopbouw is erg goed, ik heb afwisselende routes gereden en de communicatie was altijd plezierig en helder. Hierom heb ik dan ook mijn examen dan ook in één keer gehaald. Rik bedankt voor de fijne lessen!

Sebastiaan Frommé

Rijschool-Rik-Ervaringen-Arnhem-Brug

Ik zag in de krant een advertentie staan van Rijschool Rik en ik had het er al met mijn ouders overgehad dat ik rijlessen mocht. Rik kwam bij ons langs en legde alles uit van de eerste les tot het afhalen van je rijbewijs. Hierna begon ik met mijn introles. Het was een beetje de auto uitproberen en met de leuke rijschool-anekdotes kreeg ik al snel een veilig gevoel binnen de auto. Maar het bleef niet bij de intro les, en ik keek steeds uit naar de volgende rijles. Na een aantal lessen kwam Rik voor de rijles nog even bij ons thuis om even de tussenstand op te nemen, en door te nemen hoelang ik nog moest en opgegeven moment was het punt daar ik kon me rij examen aanvragen! Na het aanvragen van mijn examen heb ik met Rik nog de puntjes op de ”i” gezet en dan was het zover. Ik stapte vanmorgen in de auto en we reden nog een laatste uurtje rond voor mijn examen begon en had ik nog even de kans om de laatste vragen door te nemen. Voordat ik het wist zit ik nu al weer thuis met mijn rijbewijs op zak! en bedank ik Rik voor leuke rijlessen.

Frans Wellink

Rijschool-Rik-Ervaringen-Rijlessen

Ik hoorde via via van het bestaan van Rijschool Rik. Dus heb ik een mailtje gestuurd dat ik wel geïnteresseerd was in het volgen van lessen. Nou die zelfde avond al telefoon terug voor een proefles. Na kennismaking en uitleg over de volgorde van het ( Rijden In Stappen) de auto in. Bij terugkomst al een veilig en vertrouwd gevoel bij deze goede instructeur. En hier zit ik nu trots met mijn rijbewijs. Rijschool Rik is gegarandeerd een motiverende rijschool die je het vertrouwen geeft dat het je gaat lukken! Veel dank Rik voor je leuke rijlessen!!

Kevin de Jongh

> 4    > 3    > 2    1

Rik-Relijs

Rijschool Rik – Rozendaal
Rik Jelijs

Scroll naar boven